Lájkold és oszd meg a Facebook oldalunkat!

2013. október 15., kedd

Cseppecskék

Nagycsoportos ovisok és első osztályosok!/Igényes, áldozatos Szülei!/ Tóth Zsuzsi és Csasztvan András ifjú táncpedagógusok szerdánként 16,15-17 óráig és 17-17,45-ig tartanak foglalkozást a Cseppecske előképző csoportban! Várjuk azokat a gyermekeket, akik szívesen mozognak, játszanak, tanulnak énekeket közösségben, mialatt csupa olyan készségük fejlődik, ami hozzájárul ahhoz, hogy sikeresek legyenek az iskolában! Gyertek, iratkozzatok be az ÁMK színháztermében a foglalkozás előtt! Tagdíj 2000.-Ft/hó

2013./14. tanév

Szept.30.-án hétfőn új munkába fogott a Csepp-Csepel, fele új, fele régi táncossal! Okt. első hétfőjén megtelt az ÁMK 12-es terme Anikó néni tartásfejlesztő bemelegítésén! Okt. második hétfőjén kiderült, hogy szinte mindenki tudja a cifra lépést, valamennyire a csárdát is! Ha van olyan második, harmadik osztályos leány vagy fiú, aki szeretne bekapcsolódni, okt.harmadik vagy negyedik hétfőjén még beiratkozhat próbanapon: hétfőn 17,30 előtt! A próba 19 óráig tart az ÁMK 12-es termében!

Nagyon új tanév a 2013./14.!

Elérkezett az idő, amikor a sok éve Csepp-Csepelben táncoló felsősök a Kis-Csepelben folytatják táncos közösségi életüket! A marokkói FIFE Nemzetközi Gyermek Folk Fesztivál értékelését célzó Koktél partyn, a szülők jelenlétében, ünnepélyesen "léptek át" a felsősök Edit nénihez a Kis-Csepelbe! Az átmenet megoldott! A Magyarország szeretlek" rendezvényen a Rákóczi Kertben, s jövő hétvégén, okt.19.-én 11 órától az ÁMK-nál a "Hungarikumok Napján" természetesen a Csepp-Csepelben tanultakkal, fiatalabb társaikkal együtt lépnek fel ők is! A marokkói tevékenységünk értékelése -50-60 résztvevővel ugyan, nem sikerült nyilvánosra! Annál bensőségesebbre sikerült! A három internetes játék megfejtői választhattak a Fesztiválon kapott ajándékokból. Négy versenyző csapatot hozott létre a négy legidősebb táncos. A csapatok egy-egy segítő felnőttet kértek fel,akik nagy vehemenciával egymásra licitálva szerezték meg a válaszolás lehetőségét a Fesztivállal és Marokkóval kapcsolatos kérdésekre! Nagy volt az izgalom, amikor a helyes válaszért kapott pontot kockáztatni lehetett a dupla vagy semmi játékon! A zsűri tagjai Varga Edit együttes vezető, Rizmayer Mihály MTVA 2. szerkesztő, Katona Anikó tartásfejlesztő torna tanárunk, Király Zoltán szólistánk a csapatok fabatkáiról vezették a kimutatást, a testvér Cseppecskék póstázták a "tulipánokat", a tolmácsunk Dobosné Varga Orsi tanító néni az Eötvös Ált.Isk.-ban a pontokat vezette a táblán, a szülők és hozzátartozók jól mulattak Halla Ica tört. tanár néni vetélkedőjének ideje alatt. A vetélkedőn minden csapat marokkó játékot nyert, s egyéb ajándékban is részesültek a csapatok érdemeiknek megfelelően! A vetélkedő előtt és után vetítéssel elevenítettük fel az ott töltött napok felejthetetlen eseményeit. A szülők és jelmezvarró Bárdos Zsuzsa néni készítette vacsorára úgy vonultunk át az igényesen megterített asztalokhoz, hogy vitte magával a Fesztivál hivatalos DVD-jét, s Dobos Attila fotóit általa másolt DVD-n mindenki, örök emlékül!

Pálvölgyi Kristóf a plakáton!

Akadályverseny - Orsi

Tábor beszámoló - 6. nap

Tábor beszámoló - 5. nap

Tábor beszámoló - 4. nap

Tábor beszámoló - 3. nap

Tábor beszámoló - 2. nap

Tábor beszámoló 1. Érkezés

Hazaérkezés

Búcsú a családoktól

Piknik a Vörös folyó partján

Zelve

Felvonulás

Karaván seraj

Közös vacsora

Utchisar naplemente

Teve szikla

Városnézés

Felvonulás

Gála

Ünnepség Nevsehirben

Kaymakli

Előadás a városközpontban

Hangulat képek

Fogadás a palotában

Az elnök megajándékozása

Képek a próbáról

Erdogán köszöntője

A múzeum és a kert

Az Atatürk Mauzóleum

A szálloda

Utazás Ankarába

Látogatás a kormányzónál

Felvonulás videó

Fesztivál hangulat

Fesztivál megnyitó

Kerámia múzeum

Városnézés

Tevegelés

Göreme

Goreme

Egy fantasztikus nap

Néhány fotó...

Ismerkedés

Az együttes köszöntése

Az együttes köszöntése

Nevsehirbe érkezés

Nevsehirbe érkezés