Lájkold és oszd meg a Facebook oldalunkat!

2015. március 29., vasárnap

kultúrális diplomácia

Júl.ban 21 táncos és 4 kísérő eleget tesz a marokkói meghívásnak, és ismét helyt állunk a 19. FIFE Fesztiválon Sáléban! A delegációt ugyanannyi önkéntes szülő, pártoló kíséri. Előtte nyolc napos tánctáborban készülünk fel Balatonkenesén.

Kultúrális diplomácia

A 2014. évi sikerrel elértük, hogy ez évben is csepeli táncosok képviselhetik hazánkat a Török Televízió Nemzetközi Gyermek Fesztiválján, melyet ez évben Antalyában rendeznek! A delegáció 13 táncosa, Dobosné Varga Orsi tolmács és én mindent megteszünk, hogy hazánk jó hírét öregbítsük!

Jelentős események

Márc.21. A legtöbben még nem jártunk Szolnokon. Ezen a napon az 55 fős busz megtelt, s sokan kocsival érkeztek a Tóth Ferenc koreográfiai versenyre. A három tagú zsűri 54 alkotás közül választott 14-et, melyeket a legjobbnak tartott!. Nem tudták ki készítette a művet, azt sem, kik az előadók! /Mi bizony megfeledkeztünk a titkosságról, s kiálltunk a Csepel zászlóval!/ A mi alkotóink Tóth Zsuzsi és Kondics Gergő: Pille, pille, pipille c. délalföldi koreográfiája bronz minősítést kapott. Gyönyörű volt a helyszín az Aba Novák Agóra Kultúrális Központ. Nagyszerű volt a fogadtatás. Kísérőnk megmutatta a város nevezetességeit, jót játszottunk a játszó téren, az új gyalogos hídról kavicsot dobtunk a Tiszába, remélve, hogy teljesül a kívánságunk! A támfalon ülve népdalokat énekeltünk a Tiszáról,majd a Szigligeti Színházzal szemközti étteremben fínom ebédet fogyasztottunk! Gazdag élménnyel tértünk haza!

2015.febr.16.Farsang a Művészeti Iskolával

Nagyon vicces és nagyon tanulságos volt az idei mulatság! A csoportok eredeti méretű, csak épp papírból készült menyasszonyokat és vőlegényeket öltöztettek, jó és rossz tulajdonságokkal ruházták fel őket, majd megtörtént a tréfás esketés! Előtte csujogatókkal keltették fel egymás érdeklődését. Az esküvő örömére nagyot táncoltunk! A fánk evészet az idén sem maradt el, s a "téltemető" tűzben ezúttal a rossz tulajdonságok semmisültek meg!

Pálvölgyi Kristóf a plakáton!

Akadályverseny - Orsi

Tábor beszámoló - 6. nap

Tábor beszámoló - 5. nap

Tábor beszámoló - 4. nap

Tábor beszámoló - 3. nap

Tábor beszámoló - 2. nap

Tábor beszámoló 1. Érkezés

Hazaérkezés

Búcsú a családoktól

Piknik a Vörös folyó partján

Zelve

Felvonulás

Karaván seraj

Közös vacsora

Utchisar naplemente

Teve szikla

Városnézés

Felvonulás

Gála

Ünnepség Nevsehirben

Kaymakli

Előadás a városközpontban

Hangulat képek

Fogadás a palotában

Az elnök megajándékozása

Képek a próbáról

Erdogán köszöntője

A múzeum és a kert

Az Atatürk Mauzóleum

A szálloda

Utazás Ankarába

Látogatás a kormányzónál

Felvonulás videó

Fesztivál hangulat

Fesztivál megnyitó

Kerámia múzeum

Városnézés

Tevegelés

Göreme

Goreme

Egy fantasztikus nap

Néhány fotó...

Ismerkedés

Az együttes köszöntése

Az együttes köszöntése

Nevsehirbe érkezés

Nevsehirbe érkezés