Lájkold és oszd meg a Facebook oldalunkat!

2008. szeptember 21., vasárnap

Hozzászólás...

Essen pár szó a szombati 20.-ai otthontadó Házunk teljes cserbenhagyásáról. Történt az, hogy délelőtt egy jó színházi eseményen az első, második és a harmadik sor fele volt kíváncsi a jó színdarabra. A HÁZ öszes táncosa fél árú jeggyel meg tudta volna nézni. (350HUF) Délután a gyerekjátékokat a Cseppes szülők megoldották, igaz csak saját táncosgyerekek voltak ott, mivel Szüleik teljesítették a kiírt feladatot. A Csöte gulyása jól sikerült. A 140 személyes gulyás fele megmaradt. A kézműves foglalkozás jó volt. Az esti táncház hozta az egész napi átlagot. Köszönjük Lenkó Petiéknek a nagyszerű élő zenét. A táncosok nem értékelték a lehetőséget az ingyen táncházra. Az est legmozgalmasabb része Norbi okítása volt. A Kis Csepel Táncegyüttes egy tagja sem érdeklődött az esemény iránt. Ez az esemény a Csepel Táncegyüttes 50. éves jubileumához kötődött volna, melyben jó pár régi és mostani táncos érdekelt. Nem tisztelték meg a HÁZat azzal, hogy támogassák megjelenésükkel az eseményeket.

3 megjegyzés:

csepelke írta...

Ne szépítsük, az eredmény tényleg gyászos volt. A megjelenési kedvre magyarázatot nem tudok, nem is próbálkoznék rá elfogadható magyarázatot találni. Az esemény "propagandája" nem tudom milyen volt, mindenesetre ez is közrejátszott.
A cseppes szülők becsülettel elcipelték gyerekeiket, ezzel nem is volt gond, azt nem várhatja senki, hogy estig tartsuk ott gyerekeinket , mint "tömeget".
A Kis Csepel megjelenési kedvét nem értem és nem kommentálom, tudtak az eseményről? A Csöte gulyáságyúja biztos finom volt, én nem tudok olyanról akit invitáltak volna egy tányérra, bár órákat álltam ott Laci bácsit instápolva.

Summa summarum: a szervezésben nem kis hiányosságokat látok, nem volt összefogva az esemény, ahány része volt, mindenki ment a maga feje után. Szerintem.

Éreztem már jobban magamat a Munkásotthonban. EZ VAN , EZ MOST IGY SIKEREDETT. Nem a szülőkön múlt.

antymix írta...

Az Önkormi OSZI-ja ezen a napon vitte el a csepeli iskolásokat biciklitúrázni. Este az Ifi táborban Palcsó Tomi Énekelt Hairt. Az SzTK 60 éves volt. Programdömping volt aznap Csepelen. Biztos fontos volt a kultúra napján bringázni.

Gyula írta...

A biciklitúra elmaradt. Minket kínáltak gulyással, a gyerekek nagy része is evett, volt aki többször is. A propaganda hiánya, és a programdömping miatt voltak kevesenszerintem.

Pálvölgyi Kristóf a plakáton!

Akadályverseny - Orsi

Tábor beszámoló - 6. nap

Tábor beszámoló - 5. nap

Tábor beszámoló - 4. nap

Tábor beszámoló - 3. nap

Tábor beszámoló - 2. nap

Tábor beszámoló 1. Érkezés

Hazaérkezés

Búcsú a családoktól

Piknik a Vörös folyó partján

Zelve

Felvonulás

Karaván seraj

Közös vacsora

Utchisar naplemente

Teve szikla

Városnézés

Felvonulás

Gála

Ünnepség Nevsehirben

Kaymakli

Előadás a városközpontban

Hangulat képek

Fogadás a palotában

Az elnök megajándékozása

Képek a próbáról

Erdogán köszöntője

A múzeum és a kert

Az Atatürk Mauzóleum

A szálloda

Utazás Ankarába

Látogatás a kormányzónál

Felvonulás videó

Fesztivál hangulat

Fesztivál megnyitó

Kerámia múzeum

Városnézés

Tevegelés

Göreme

Goreme

Egy fantasztikus nap

Néhány fotó...

Ismerkedés

Az együttes köszöntése

Az együttes köszöntése

Nevsehirbe érkezés

Nevsehirbe érkezés